Jeg flytta til England igjen i slutten av juli ifjor, og jeg ble da arrestert to ganger hjemme av politiet, før jeg flytta/flykta tilbake til Norge igjen i romjula.

Jeg ble først arrestert på mitt hotellrom, (på Lord Nelson Hotel, i Liverpool), etter at jeg kun hadde bodd, i England igjen, i cirka en uke.

Og så ble jeg arrestert igjen, (i en leilighet som jeg etterhvert fikk meg, i Osborne Road, i Tuebrook, i Liverpool), i romjula.

Begge arrestasjonene var i forbindelse med en gammel tulle-sak, (må jeg kalle det), fra den første perioden som jeg bodde i England, (fra 2004 til 2014).

En liten lokal rett, (Liverpool Magistrates Court), hadde fått det for seg, at jeg hadde sendt 'rare' e-poster, til en Jobcenter-medarbeider ved navn Sarah Bamber, (for en del år tilbake).

Men jeg har ikke sendt noen 'pervo-e-poster' til denne personen, (og hu er omtrent den siste jeg ville hatt noe personlig forhold til, (må jeg si), etter å ha hatt henne, som 'helvetes-regime-kontakt', (etter at jeg kom tilbake fra en helge-tur til Scarborough, sommeren/høsten 2014), på Aintree Jobcenter).

Og jeg prøver også å være profesjonell, (for som arbeidsledig er jo det med arbeidsformidlingen viktig), og ikke blande roller, (noe jeg også er vant til å tenkte på fra arbeidslivet), men denne Jobcenter-dama, (som er skilt/separert), begynte å prakke på meg dattera si, (må jeg si), i det første 'helvetes-regime-møtet', på Aintree Jobcenter.

Jeg syntes at det at hu Sarah Bamber heiv inn dattera si liksom, i Jobcenter-møtene, var så rart, at jeg kontaktet en tidligere kollega/'undersott', fra Rimi Langhus, ved navn Anders Karlsson, om dette, (på Facebook), da jeg kom hjem fra møtet.

For Sarah Bamber sa at dattera hennes ville studere 'fish-farming' i Norge, og det huska jeg, at Anders Karlsson studerte, (på Ås landbrukshøyskole), på den tida, som jeg var butikksjefen hans, på Rimi Langhus, (noe jeg jobbet som fra våren 2001 til sommeren 2002).

Grunnen til at jeg sendte om dette, på Facebook, (til Anders Karlsson), og så postet den Facebook-samtalen på min blogg. Det var fordi at jeg ønsket å varsle om, hvor uprofesjonelle de var, på Aintree Jobcenter. For som arbeidsledig, så får man jo da litt sjokk. For man er jo avhengig av disse 'idotene', (må man vel kalle dem), sin dømmekraft. For de styrer jo med om man får utbetalt penger til mat og tak over hodet, osv.

Hverken Merseyside-politiet, Liverpool Magistrates Court eller mitt advokatfirma Linskills forstår saken, (virker det som).

For jeg har sendt om mange hundre/tusen saker til Datatilsynet, angående at folk har skrevet e-poster i mitt navn.

Men britene skjønner visst ikke hva dette, (som visst blir kalt 'spoofing'), er. Og så sliter de meg ut, ved å få politiet til å hente meg, og holde meg fanget/i varetekt, (hos politiet og retten), i mange timer/dager av gangen, (ofte med lite mat, og uten at jeg har noen å ringe/varsle), mens de driver med sine 'meningsløse idiot-ting', da.

Og etter den siste arrestasjonen, så ville den nevnte retten, at jeg skulle levere passet mitt til politiet, og og også gjøre gratis 'straffe-arbeid', betale bot, møte i nye 'evig-varene' rettsaker, gå i klamme 'probation-møter' og muligens også få fengselsstraff, (for dette tullet, som noen 'idioter' gjør i mitt navn).

Så jeg bestemte meg for å bare dra tilbake til Norge, mens jeg fortsatt hadde passet mitt. For jeg måtte ha reisebekreftelse fra det norske konsulatet i Liverpool, da jeg flytta/flykta tilbake til Norge i 2014, (etter å ha blitt frastjålet passet mitt, noen år tidligere, i Liverpool). Så å 'mase' om dette en gang til, (hos konsulatet i Liverpool), ville kanskje ikke ha vært så populært. Spesielt ikke etter at ambassaden i London sendte mitt nye pass, (etter at jeg hadde hatt pass-avtale der, i september, var det vel), til konsulatet i Liverpool, sånn at jeg igjen måtte hefte de, (eller hva man skal kalle det).

Og britene 'gidder' ikke å spore opp, hvem som egentlig sendte disse e-postene, så de lever på 80-tallet liksom, (kan det virke som), og i sin egen verden, (må man vel si). Og å få dette om 'spoofing' inn i huet på britene, det virka helt umulig, må jeg si, (hvis ikke de bare tulla da, og lot som at de ikke forstod noe om dette).

les mer (link til johncons-blogg om den første arrestasjonen)

les enda mer (link til johncons-blogg om den andre arrestasjonen)

les enda mer (link til johncons-blogg om mine identitetstyveri-klager til Datatilsynet)


Publisert: 13. mars 2018

Sist oppdatert: 14. mars 2018

Dette nettstedet er en mirror-utgave av johncons.angelfire.com

© Erik Ribsskog 2008 - 2024