Web Analytics
Lagerbod-sak - Rettighetssaker
Flyttet til England for å studere

Høsten 2004, så flyttet jeg til England, for å studere, ved University of Sunderland.

Jeg hadde med meg to kofferter, med vitnemål, klær og PC-deler, osv. Men jeg hadde bodd, i Oslo, siden høsten 1989, og jeg hadde ting, fra 70-, 80-, 90- og 00-tallet, i Rimi-leiligheten min, på St. Hanshaugen.

Jeg hadde mye mer ting, enn jeg hadde plass til, i to kofferter. Og jeg hadde også, en del kunst/antikviteter/arvegods/familie-klenodier, som jeg ikke ønsket, å ta med meg, til England.

Og ting som frimerkesamling, HV-utstyr, fotosamling, gamle kjærestebrev, plate/CD-samling, boksamling (her var en god del bøker, etter min mor, som døde, i 1999), det syntes jeg ikke, at det var noe vits i, å ta med meg, til Sunderland.

For jeg hadde egentlig ikke tenkt til, å flytte, fra landet, for godt. Jeg hadde overhørt, at jeg var forfulgt, av 'mafian', på jobb, i Oslo, så jeg tenkte som så, at det enkleste var, å ta fly, fra Norge, og så 'hive' det jeg ikke kunne ta med, på flyet, inn i en lagerbod.

Krøll med studielånet

Studielånet fra Lånekassa, ble forsinka, på grunn av krøll med HiO og Lånekassa. Men da jeg fikk studielånet, (rundt årsskiftet 2004/2005), så betalte jeg City Self-Storage, et eller to års leie, (var det vel), sånn at jeg slapp, å tenke, på de lagerbod-regningene, på en stund.

Ringte City Self-Storage fra Liverpool

Mens jeg bodde, i Leather Lane, (hvor jeg bodde, fra sommeren 2006 til høsten 2011), i Liverpool, så ringte jeg City Self-Storage, (fra min fast-telefon, som jeg hadde, i den leiligheten), husker jeg.

Men den jeg fikk prate med der, var en uhøvla kar, som ikke hadde, en kundeservice-tone, (vil jeg si). Det var mer sånn, at personen, var nedlatende/uhøvla/patroniserende/aggressiv, (da jeg ringte, for å sjekke 'ståa', for lagerboden min).

Avtale med Nordea og Aktiv Kapital

Jeg måtte overtrekke min norske Nordea-konto, mens jeg bodde, i Leather Lane, siden at jeg ble lurt, må jeg si, (når det gjaldt lønn), av min britiske arbeidsgiver Arvato, (som jeg nå har en arbeidssak mot).

Men jeg kontaktet Aktiv Kapital, (som representerte Nordea), og ble enige med de, om at jeg likevel skulle få beholde den aktuelle Nordea-kontoen, og så overføre et månedlig beløp, til den, (dette var mens jeg jobbet, på vegne av Packaging Europe, noe jeg gjorde, fra våren 2007 til høsten 2008), hver måned, og så skulle det beløpet deles, cirka i to, og en del av pengene, skulle så videre, til City Self-Storage og en annen del, til Aktiv Kapital.

Men da jeg sendte, den første overføringen, fra England, så kom pengene, (minus et stort gebyr), i retur, med den begrunnelsen, at kontoen var slettet.

Dette har jeg klaget på til Finansklagenemda.

Flyttet tilbake til Norge i 2014

Høsten 2014, så flytta jeg tilbake igjen, til Norge, (etter mye krøll, med britiske myndigeter, (arbeidsformidling og politi), etter at jeg ble arbeidsledig, under finanskrisen, (og så seinere startet, en nettbutikk, som solgte britiske isbre-mint, blant annet, til Norge og resten av verden).

Jeg dro da, til City Self-Storage, på Majorstua, (hvor jeg hadde vært, og inngått leieavtale, i 2004), og en kar, ved navn Daniel der, sa bare, at han ikke fant meg, på PC-en.

Jeg har hele tida oppdatert City Self-Storage om min økonomiske situasjon osv., og jeg har lært på handel og kontor, (hvor jeg gikk, fra 1986 til 1989), at det ikke er lov, å 'tulle', med folks private ting, som gamle kjærestebrev og slektsklenodier, osv.

Likevel så svarer ikke City Self-Storage meg lenger, (selv om jeg til og med har kontaktet Olav H. Selvaag, (som representerer City Self-Storage-eier Selvaag-gruppen utad), per e-post.

Så dette minner, om svindel/tyveri, (i samme stil, som nazistene, under andre verdenskrig), fra City Self-Storage/Selvaag-gruppen, vil jeg si.

Jeg har også sendt om denne saken, til blant annet Forbrukerrådet, uten at de, har tatt denne saken, (som er ganske viktig for meg, må jeg si), på alvor.

Så denne svindel-saken, (må man vel kalle det), er veldig frustrerende for meg, (må jeg si).

Kryssordprogram

Det er også sånn, at jeg har, et 'kryssord-skaper-program', som jeg lagde, da jeg studerte, det andre året, (studieåret 1991/92), ved NHI, i denne lagerboden. Og å måtte lage noe sånt, (noe som var veldig komplisert), på nytt, det er ikke så morsomt, å tenke på, (må jeg si).

Og dette er et dataprogram, som jeg fortsatt tror, at kan ha økonomiske muligheter, (noe jeg kanskje kan klare å få utnyttet nå, for nå finnes jo internett, (som var nesten helt ukjent, på den tida, som jeg gikk, på NHI), så nå er det fler muligheter, både når det gjelder markedsføring og bruk, av denne kryssord-algoritmen/ideen, vil jeg si).


Publisert: 5. april 2017

Sist oppdatert: 5. april 2017

Nettstedet er utviklet av Erik Ribsskog

© 2008 - 2022